Colt Nevada wint de Til Trofee

Band uit Lisse krijgt laatste plek in derde voorronde Rob Acda Award

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

In het Haarlemse cafe Flintys vond donderdagavond 5 januari de finale van de Til Trofee plaats. Een wedstrijd om bands die net niet goed genoeg zijn om zichzelf direct voor de voorronden van de Rob Acda Award te plaatsen, alsnog een kans te geven.

Band uit Lisse krijgt laatste plek in derde voorronde Rob Acda Award

In het Haarlemse cafe Flintys vond donderdagavond de finale van de Til Trofee plaats. Een wedstrijd om bands die net niet goed genoeg zijn om zichzelf direct voor de voorronden van de Rob Acda Award te plaatsen, alsnog een kans te geven.

Per voorronde streden 3 bands tegen elkaar voor een plek in de finale en in de finale donderdagavond stonden Bas Noir, Colt Nevada en Stare of Displeasure met elkaar op het podium.
Uiteindelijk kwam Colt Nevada als winnaar uit de bus en dat nog geen 24 uur voor de derde voorronde van de Rob Acda Award waar ze met het winnen van de Trofee een plekje in hebben bemachtigd.

Op vrijdag 6 januari vind dus de derde voorronde van de Rob Acda Award plaats in de kleine zaal van het Haarlemse Patronaat en dan moet Colt Nevada het opnemen tegen Our Minor Fall, Whoobab Swing, We Stole The Zebra, Matthijs Koster en Pilot Paco.

De finale van de Ron Acda Award is op 8 april.