3VOOR12Noord-Holland zoekt medewerkers!

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor verschillende functies

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe redacteuren en medewerkers. Heb jij liefde voor Noord-Hollandse muziek, een computer, pen en/of camera en een paar uurtjes per week over? Meld je dan snel aan!

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor verschillende functies

3VOOR12/Noord-Holland is een lokaal-afdeling van VPRO's Popportal 3VOOR12, gericht op de alternatieve popcultuur van Noord-Holland (met uitzondering van Amsterdam).
Omdat we van plan zijn te groeien en nog veel meer leuke dingen te gaan doen dan we nu al doen, zijn we ter versterking van ons team op zoek naar medewerkers in allerlei functies.

Het is niet belangrijk of je ervaring hebt of niet, mits je open staat voor opbouwende kritiek. Een beetje talent is mooi meegenomen. We zoeken mensen met een mening, creatieve ideeën en een vleugje leergierigheid. Noodzakelijk zijn alleen motivatie, enthousiasme en bovenal liefde voor de Noord-Hollandse popmuziek en de wil om de Noord-Hollandse muziekscene in kaart te brengen.

Wat zoeken we?

Redacteuren (schrijvers en fotografen)
Als schrijver heb je een goed gevoel voor taal, een scherpe pen, bent niet bang je eigen mening te geven, maar kan ook goed tegen opbouwende kritiek. We zoeken veelzijdige schrijvers die het leuk vinden om te (leren) nieuwsjagen, te interviewen, concerten en cd's te recenseren en mooie achtergrondartikelen te schrijven. Uiteraard word je overal in begeleid. Uiteindelijk kun je misschien zelfs wel stukken van je collega's gaan redigeren.

Als fotograaf maak je foto's tijdens concerten en festivals, maar je staat er ook voor open om portretten te maken voor bij interviews of om opzichzelfstaande fotoseries te maken. Je hebt talent, bent creatief en in het bezit van een spiegelreflexcamera.

PR-talenten
We zoeken jonge mensen die het leuk vinden de naamsbekendheid van 3VOOR12/Noord-Holland te vergroten, reclamecampagnes op te zetten, nieuwe ideeen te ontwikkelen voor samenwerkingen met de Noord-Hollandse popzalen en onze social media een flinke update te geven en te onderhouden.

Clubavond-medewerkers
In 2011 willen we graag een nieuwe start gaan maken met Club 3VOOR12/Noord-Holland. We zoeken enthousiastelingen die ervaring hbben met het organiseren van clubavonden (of bandavonden, festivals etc). Programmeren, locaties uitzoeken, maar ook het financiele plaatjes en de promotie van de avond (uiteraard in samenwerking met de PR-mensen).

Web developer
3VOOR12/Noord-Holland wil graag een online redactie omgeving opzetten en we zoeken een enthousiasteling die het leuk vindt dit te gaan realiseren. Denk aan een online agenda, artiestendossier, een plek waar alles bij elkaar komt voor onze redacteuren.

Wat verwachten we van je?

Enthousiasme, inzet en elke maand een paar uurtjes van je tijd. Redacteuren dienen elke maand minstens 1 artikel aan te leveren.

Wat krijg je ervoor terug?
Je doet ervaring op in een jonge internetredactie, leert goed schrijven of fotografen, bouwt een netwerk op in de popmuziek en bovendien mag je gratis naar concerten en festivals in Noord-Holland.

Interesse?
Niet twijfelen, gewoon een mailtje met je motivatie sturen naar redactie@3voor12nh.nl, t.a.v Sanne de Koning. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht!