Handsome Poets hoofdact op Sneeuwpop

Grote naam op festival in jongerencentrum Pardoes

Tekst: Jelle Dijkstra ,

Zondag 13 februari vindt het jaarlijkse festival Sneeuwpop in het Hoogwoudse Jongerencentrum Pardoes weer plaats. Line-up? Het Jankobus Drum en Bas Ensemble, Alpha Dogs, Pilot Pace en hoofdact Handsome Poets!

Grote naam op festival in jongerencentrum Pardoes

Handsome Poets, bekend van de 3FM-MegaHit ‘Dance The War Is Over’ zal aanstaande zondag spelen op het mini-festival ‘Sneeuwpop’ in Jongerencentrum Pardoes in Hoogwoud. Dat maakte de organisatie bekend.

Naast de Handsome Poets zal ook Pilot Paco optreden, die eerder met hun ‘energieke, catchy, folkpopamericanarock’ de kwartfinale van de Amsterdamse Popprijs 2010 haalde en daarnaast ook nog eens meedingt naar de Rob Acda Award 2011.
Het podium zal verder gevuld worden door Alpha Dogs en Het Jankobus Drum en Bas Ensemble, beide Noord-Hollandse bands. Tussendoor zal er een DJ draaien die geheel in de stijl van de bands de pauzemuziek verzorgt.

Sneeuwpop 2011 vindt vanaf 16:00 uur plaats in JC Pardoes, Herenweg 4-6 in Hoogwoud. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via de website van Pardoes.