Gezocht: veelbelovend Haarlems talent

Next Best Band zoekt bands voor showcase in Patronaat

Tekst: Maike Gerritsen ,

Next Best Band, de organisatie die zich zowel online als offline bezig houdt met het op de kaart zetten van veelbelovend Noord-Hollands talent, heeft een nieuw concept: de Next Best Band-tour!

Next Best Band zoekt bands voor showcase in Patronaat

De organisatie Next Best Band is al een tijdje bezig veelbelovend Nederlands talent op de kaart te zetten. Dit voorjaar komen ze met een nieuw concept, de Next Best Band Tour. Het idee achter deze tour is om nieuwe bands naar publiek te brengen. Dit doen ze door vanaf februari tot en met juni dit jaar langs vier vooraanstaande podia in Nederland te toeren: 013 in Tilburg, Patronaat in Haarlem, Hedon in Zwolle en Utrecht’s Tivoli.

 

Het is even een rekensommetje, maar in totaal zijn er twaalf Next Best Band avonden. Drie daarvan vinden plaats in de Patronaat in Haarlem. Tijdens deze avonden treden er drie bands op, twee bands die langs de vier podia toeren, en één lokale trots.

De eerste avond in de Patronaat vind plaats om 3 maart 2011. De andere twee showcases avonden in Patronaat zijn op 24 maart en 19 mei.

Vind jij dat jouw band tot Haarlems meest veelbelovende bands behoort, geef je dan op voor de tour! Bands dienen van tevoren een profiel aan te maken op de website van Next Best Band. Om deel te nemen moet je een mail sturen naar showcasetour@nextbestband.nl met biografie en een link naar het profiel van de band op de website. Let op,  bands dienen grotendeels uit muzikanten uit Haarlem te bestaan om deel te kunnen nemen!

De programmeur van de Patronaat en  Next Best Band selecteren samen de meest veelbelovende bands.  Kijk voor meer informatie op de website van Next Best Band!