Drie op een rij (43)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

The Fair Ohs
Deze punkrockband komt uit Engeland en doet veel denken aan Vampire Weekend. Er zijn veel verschillende muziekstijlen te horen in de nummers, zoals punk, surf, pop en rock. Een waar feest op het podium!.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 25 februari
22.30 uur
Toegang: gratis


West-Freestylers
De nieuwe mixtape van de West-Freestylers wordt vanavond gepresenteerd aan het publiek in de JC Inventas te Grootebroek. Onder andere zijn de bekende namen zoals Engel, Rijmjunks, Schager Glorie, Dubbel B en II-X op dit album te horen, maar ook is er plaats voor nieuw talent zoals Mitch-L, Break M. & Dirkteur, Dorpsrap & Muilkorf.
JC Inventas
Raadhuislaan 16, Grootebroek
Zaterdag 26 februari
21.00 uur
Toegang: € 7,-


Fuck’n Freezing
Het jaarlijkse surf winter feest, Fuck’n Freezing, wordt al weer voor de zevende keer gehouden. Dit legendarisch feest van surfers voor surfers, en ieder ander zin-in-feest-hebbend persoon, wordt eindelijk gehouden op het strandpaviljoen Timboektoe met dezelfde ingrediënten als atijd. Dat wordt weer rocken met je broek aan, slippers in de lucht en kruipend naar huis!
Timboektoe
Wijk aan Zee
Zaterdag 26 februari
21.00 uur
Toegang: € 8,-