Drie op een rij (41)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

On(w)ijs Rocks
Een rockfestival met Southern Werewolf Farm, Beavershot en Incision. Incision is de opener en speelt rockcovers van o.a. Guns ‘n’ Roses. Beavershot komt daarna met “white trash rock ‘n’ roll” en afsluiter is Southern Werewolf Farm die Southern powerrock ten gehore zal brengen. Kortom: West-Friesland rocks!
De Brink
Dorpsstraat 155 , Obdam
Zaterdag 5 februari
21.00 uur
Toegang:
€ 10,-


King Jack (foto)
Deze rockband, bekend geworden als begeleidingsband van Anouk, is momenteel druk bezig met het opnemen van een debuutplaat. Desondanks heeft de band de tijd gevonden café ’t Noord op zijn kop te zetten!
Swingcafé 't Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 5 februari
22.00 uur
Toegang: Gratis


Songwriter Sunday

Dé plek om nieuw singer-songwritertalent te ontdekken! Deze zondag: Lucas Hamming en Case Mayfield. Hamming is in eerste instantie bekend vanwege zijn rol in de film Lover or Loser, maar dat hij ook kan zingen laat hij vandaag horen. Case Mayfield werd tweede bij de laatste Grote Prijs van Nederland en won daar ook de publieksprijs. Hij maakt “intelligente folk”.
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Zondag 6 februari
15.30 uur
Toegang: Gratis