Drie op een rij (41)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

The Best of Popmania
De beste bands van de bandcontest Popmania in 2010 zullen vanavond het dak eraf spelen. Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte speelt Nederlandstalige experimentele pop, Mentally Retarded Friend avant-gardistische rock en Karma’s Lab speelt poprock.
Jongerencentrum Kompleks
Beukenlaan 1A, Heerhugowaard
Vrijdag 11 februari
21.00 uur
Toegang: € 5,-Burengerucht
De bandjesavond van Purmerend en omstreken. Vanavond: Pulser & Excused. Pulser speelt geladen, dynamische rock met een groove en Excused maakt catchy poppy gitaarliedjes à la Moke en Voicst.
Pop- en Cultuurpodium P3
Purmersteenweg 17-19, Purmerend
Zaterdag 12 februari
20.30 uur
Toegang: € 5,-Sneeuwpop 2011
Ook al is het winter, toch kun je weer naar een waanzinnig festival in JC Pardoes. De line-up is dit jaar als volgt: Handsome Poets, Pilot Paco, Jankobus Drum & Bass Ensemble en Alpha Dogs. Be there!
JC Pardoes
Herenweg 4-6, Hoogwoud
Zondag 13 februari
16.00 uur
Toegang: € 10,-