Drie op een rij (85)

Concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

Concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

PLeaSe!

Ze noemen het “funkadelic hiphop”: een mix van funk, hiphop, soul en jazz. Aanstekelijk, uitnodigend en dansbaar. Je hoort flarden Jamiroquai, Incognito, Chef’Special, The Roots en meer. Dus wil jij swingend je kerst in? Come check it out!

Café Stiels
Smedestraat 20, Haarlem
Vrijdag 23 december
20.30 uur
Gratis

 

 

Daily Bread

De broeierige electropunk van deze drie jonge Friezen is zowel live als op plaat een energieke krachtexplosie: sexy, spannend en stuwend. Derhalve is zelfbedacht genre Sexy Garage Dance nog altijd de beste benaming voor de muziek volgens Daily Bread zelf. Ingewikkeld? Kom kijken!

JC Cayen
Peperstraat 2, Enkhuizen
Vrijdag 23 december
21.00 uur
€ 5,-

 

Steed

Traditionele Britpop van Nederlandse bodem. De eerste namen die opkomen bij het luisteren naar STEED zijn The Jam, The Clash maar ook Blur en Franz Ferdinand. STEED weet deze invloeden te vatten in een sterke eigen sound. En dat dus allemaal GRATIS in Café Swaf!

Café Swaf
Kerkstraat 3, Hoorn
Vrijdag 23 december
22.00 uur
Gratis