Drie op een rij (84)

Concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

Concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

 

The Black Feathers

The Black Feathers spelen zoals ze zijn: ongecompliceerd. Dat houdt in dat deze band lekkere nummers speelt in de genres blues, rock, pop, en punk. Tenslotte zingt de zanger soms in het Nederlands, maar ook vaak in het Engels… Toch gecompliceerd? Check het zelf in Café Swaf!

Café Swaf
Kerkstraat 3, Hoorn
Vrijdag 16 december
21.30 uur
Gratis

 

 

Kissing Jane (foto) & Dr. Shimizu

Kissing Jane houdt zich momenteel vooral bezig met het schrijven en promoten van eigen werk. Zowel de elementen uit de 80’s, als de hedendaagse moderne rock komen terug in de muziek van deze band. Dr. Shimizu heeft originele liedjes in de genres funk, blues en jazz. Twee bands met potentie dus.

‘t Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 17 december
22.00 uur
Gratis

 

 

Senior Citizens & Dark Clouds

Sluit je weekend af met deze twee bands! De kracht van de muziek van Senior Citizens halen de bandleden vooral uit hun fans en ze denken dat ook dat het hun tijd is om de wereld te veroveren. Het geluid van Dark Clouds is vooral te typeren als emotioneel, explosief en dynamisch. Bijzonder dus.

P3
Purmersteenweg 17 -19, Purmerend
Zondag 18 december
14.00 uur
€ 5,-