Drie op een rij (83)

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

La Pegatina, DJ Gusztav en De Bazzookas

La Pegatina (foto) is een Spaanse band met slechts één missie: iedereen op hun Spaanse feestmuziek keihard te laten dansen! De muziek van deze Spanjaarden zit in de hoek van Manu Chao en Che Sudaka met een heerlijke dosis punk en ska. DJ Gusztav is bekend van de feesten Balkan Beatz, trakteert het publiek op een afwisselende portie feestelijke latin/mestizo/crossover. Zelf omschrijft hij zijn muziek als punky volksmuziek. En als dit allemaal nog niet genoeg is komen ook de Bazzookas langs om het feest helemaal af te maken. Bazzookas is een dikke skarockband met Bazz (Van Katoen) in de gelederen. Feest dus!

Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Vrijdag 9 december
21.00 uur
€ 17,50

 

The Kik & The Sonic Mondays

The Sonic Mondays is de nieuwe  instrumentale rocksteadysoulsurfendebeatfunk band uit Enkhuizen. Een zanger in de band vinden de heren niet nodig. Je kunt wel heel goed op de muziek van The Sonic Mondays dansen.
In december 2010 viel het doek voor Neerlands bekendste hedendaagse beatband The Madd. Zanger Dave von Raven was de rust en stilte al heel snel zat. Vandaar zijn nieuwe beatband The Kik!

JC Cayen
Peperstraat 2, Enkhuizen
Zaterdag 10 december
21.00 uur
€ 5,-
Club Funday: Look Mexico, The Cavestompers en DJ Crazy

 

Crudesjev

Look Mexico is een Amerikaanse emo-indierockband uit Austin, Texas. Deze band speelt o.a. Vin Diesel-klassiekers; als een soort ode aan de acteur heeft Look Mexico veel van hun nummers vernoemd naar de “legendarische” uitspraken van Vin… The Cavestompers maken onvervalste rock ‘n’ roll en komen ook nog eens helemaal uit Rusland! DJ Crazy Crudesjev laadt zijn kofferbak weer vol met sixties, mod, garage & punkrockplaatjes om het publiek een onvergetelijke zondagavond te bezorgen.

Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zondag 11 december
16.30 uur
Gratis