Drie op een rij (82)

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

King Jack & The Red17

Twee topbands vanavond in het café van Patronaat. En dat helemaal gratis! King Jack (foto) kent iedereen nu wel zo’n beetje dankzij hun ijzersterke rock ‘n’ roll (denk aan de hit ‘Some Girls’) en The Red17 won vorig jaar de Rob Acda Award van Patronaat. Leuk weetje: je kunt vanavond ook genieten van de tweede voorronde van de Rob Acda Award. Combineren dus!

Patronaat café
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 2 december
22.30 uur
Gratis

 

Light Light

De Amsterdamse bands zZz en Saelors staan voorlopig op een laag pitje. En tegelijkertijd is er iets nieuws ontstaan: Light Light. De nieuwe band krijgt de komende tijd voorrang en is al hard op weg met de opnamen van het debuutalbum dat in het voorjaar van 2012 moet uitkomen. Vandaar vanavond nog een try-out van onvervalste indiefolkrock van deze nieuwe band! We zijn benieuwd.

JC Cayen
Peperstraat 2, Enkhuizen
Zaterdag 3 december
21.00 uur
€ 5,-

 

The La La Lies & The Treets

Matthijs van Nieuwkerk noemde hen “The Who uit Alkmaar”: The La La Lies staan voor echte rock ‘n’ roll met mooie melodieën. Zoals zij al in De Wereld Draait Door lieten zien, laten zij ieder podium beven. Roze sokken in witte schoenen, puntige gitaarriffs en een groovende ritmesectie, dat zijn de ingrediënten waarmee The Treets dansbare, catchy rock 'n roll maken met een hedendaagse twist. Trek je beste pak aan en dans!

Swingcafé 't Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 3 december
22.00 uur
Gratis