Drie op een rij (52)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

3VOOR12/Noord-Holland Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

The Wynntown Marshals
Deze Schotse band maakt gevarieerde countryrock à la The Jayhawks. Magistraal, melodisch en broeierig. In het voorprogramma speelt de Nederlandse singer-songwriter Bart van der Lee. Dit jaar maakte hij op Noorderslag veel indruk met zijn diepdonkere stem en prachtige sfeervolle liedjes.
Het Huis Verloren
Kerkstraat 10, Hoorn
Vrijdag 29 april
20.45 uur
€ 14,-
www.peticantus.nl

Finale IJmondpopprijs
Jude (funkrock), Dimaryp (post-metal), AmpSalad (rock), Twice The Same (punk-funk-rock), State of Negation (metal) en Translated (punkrock) strijden om een optreden op het hoofdpodium van Beeckestijnpop 2011!
De Nozem & De Non
Anthonie Verherentstraat 1, Heemskerk
Vrijdag 29 april
21.00 uur
€ 5,-
www.nozemennon.nl

Ticket Your Gig!
Een punkavond in het kader van de zo gehete “We Eat Groupies Tour”. De volgende drie bands laten vanavond de tram buiten zijn baan stuiteren: Lucky Dices, Nee! en Head Over Heels.
JC De Tram
Gooierserf 124, Huizen
Vrijdag 29 april
21.00 uur
€ 3,-
www.detram.nu