Drie op een rij (49)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Springpop
Spring de lente in met SpringPop! Met de Bazzookas, Velvvet en PLeaSe. Geniet van Funkadelic HipHop, Indiepop en Ska in P3.
P3 Purmerend
Purmersteenweg 17-19, Purmerend
Zaterdag 9 april
20.30 uur
Toegang: € 7,50Palmpop
Een top festival met Chef’Special, Krause, Krach, Hausmagger, Trashcan en Showing Pink. Op 8 april is er zelfs een “pre afterparty” met Dennis Storm aan de draaitafels! Komt dat zien.
JV Argos
JV Argos Vekenweg 2, De Weere
Zaterdag 9 april
21.00 uur
Toegang: GratisSigne Tollefsen
Signe Tollefsen is winnares van zowel de publieksprijs als de prijs voor de beste muzikant bij de Grote Prijs van Nederland 2009. Geniet van haar muziek in De Waag vandaag.
Taverne De Waag
Damstraat 29, Haarlem
Zondag 10 april
17.00 uur
Toegang: Gratis