A Small Town Music Walk in Hoorn groot succes

Veertien singer/songwriters spelen op acht unieke locaties

Tekst en foto's: Armand Hoogland ,

Op een stralende zondagmiddag spelen veertien singer/songwriters akoestische sets op verschillende unieke locaties in de binnenstad van Hoorn voor een klein publiek.

Veertien singer/songwriters spelen op acht unieke locaties

Afgelopen zondagmiddag was de eerste en uitverkochte editie van A Small Town Music Walk in de binnenstad van Hoorn. De akoestische voorstellingen door nationale en internationale singer/songwriters werden gehouden op acht unieke, intieme locaties zoals het Filmhuis Hoorn, het voormalige VOC gebouw/politiebureau en de Mariatoren.

De middag wordt afgetrapt door Tim Knol in een overvol Huis Verloren. Tim bevindt zich in goed gezelschap met andere Noord-Hollandse singer/ songwriters, zoals Case Mayfield, Martine Bond, Gerhardt , Joost Botman, Wieb Zigtema en Yori Swart. Naast deze artiesten is de organisatie erin geslaagd drie zangeressen uit de V.S . te strikken Justyna Kelley, Denise Marie en Jenee Halstead.

De internationaal befaamde Kevn Kinney van de Amerikaanse band Drivin' 'N' Cryin' is een van de verassingen van de middag. De middag wordt afgesloten waar hij ook is begonnen, in Huis Verloren waar Kevn Kinney samen met Tim Knol + band het slotoptreden verzorgt. De organisatie bestaande uit onder andere Peter Schaper van PeTicantus en Frank van den Berg, programmeur van Manifesto, zijn er in geslaagd een unieke verzameling singer/songwriters naar de Hoornse binnenstad te halen, wat zeer zeker een vervolg zal krijgen volgende jaar. Hieronder een fotoverslag van de muzikale middag.

Gezien: A Small Town Music Walk Hoorn, zondag 10 april