3voor12 Gelderland

Zwarte Cross bevestigt o.a. Kaiser Chiefs, Danko Jones en Birth of Joy

én introduceert 33e podium ‘The Noaberhood’ in nieuwe hiphopweide

De Zwarte Cross kondigde vandaag een trits nieuwe acts aan: Kaiser Chiefs (GB) en Danko Jones (CA) staan op het Hoofdpodium. In de Megatent draaien dj Paul Elstak, Mental Theo en 2 Brothers on the 4th Floor. Empress Black Omolo (NL/KE), TenTemPiés en Royal Sounds (GB) zijn geboekt voor de Reggaeweide. Exoticana wordt gevuld met Gasper Nali (MW), IDIOTAPE (KR) en Islam Chipsy (EG). Bezoek Café Harder voor Pene Corrida.

Op het Boschplaat-podium luister je naar Poor John. Ga de Dansvloer op voor Justin Mylo, Ravitez en WeDamnz. Maar er is meer. The Dawn Brothers in the Bayou, Birth of Joy in de Roadhouse, Vezpa bij het Kampvuur. In het Rock 'n Roll Circus kun je ouderwets knappen met WANNABEASTAR. DJ Badmuts en Opblaasservice staan op de Camping. Wandel de Theatertent binnen voor Danzman - Nederlandstalige Virtuele Electro Pop, Arie & Silvester en Arie Koomen.

De organisatie vond het de hoogste tijd voor een hiphop podium op de Zwarte Cross. Bij deze 22ste editie is het dan eindelijk zover! Het gehele festivalweekend wordt een bomvol muziekprogramma gepresenteerd waarbij grote namen en jong talent uit de Benelux elkaar afwisselen, inclusief streetart en skateshows in een halfpipe. Zeer binnenkort maakt de organisatie de eerste namen voor The Noaberhood bekend.

Dat de combinatie van muziek, theater, motorcross en stunts veel mensen naar de Zwarte Cross trekt, blijkt wel uit de kaartverkoop. De zaterdag en zondag zijn al uitverkocht en voor de vrijdag is inmiddels al 88% van de kaarten verkocht. Tickets: www.zwartecross.nl

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12