Inschrijving Waterproof 2015 van start Inschrijving Waterproof 2015 van start

Sta jij dit jaar op Waterpop?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Inschrijving Waterproof 2015 van start

Sta jij dit jaar op Waterpop?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In het Hofpark in Wateringen kunnen je dit jaar op zaterdag 8 augustus terecht voor alweer de 38ste editie van Waterpop. En geen Waterpop zonder Waterproof, de bandwedstrijd in aanloop naar het festival waarbij de winnaar het festival mag openen. De inschrijving voor bands uit de regio Haaglanden is nu van start en misschien wordt jij wel de opvolger van Andere Koek!, de winnaar van vorig jaar.

Tijdens Waterproof, dat dit jaar voor de 21e keer wordt georganiseerd, strijden bands om een plekje op het hoofdpodium tijdens Waterpop. Eerder wisten onder andere Jon Tarifa, The Peptones, The Upstairs, Kitty Contana, Fabian en Grechko’s Doll de bandwedstrijd te winnen. Uit de inschrijvingen worden vier finalisten geselecteerd die op zaterdag 9 mei optreden in Westlands Popcentrum Nederland Drie.  Een jury bepaald uiteindelijk welke band zich mag laten zien op Waterpop.
 
Voorwaarden Waterproof
Inschrijven voor Waterproof kan via de website van Waterpop. Er moeten drie eigen nummers worden ingezonden en een biografie is vereist. Waterproof is voor bands uit het Westland, Midden-Delfland en regio Haaglanden. De sluitingsdatum voor het inschrijven van Waterproof is donderdag 12 maart.  Een vakkundige jury zal daarna drie finalisten kiezen en vier kandidaten die via een poll op Facebook een wildcard kunnen verdienen voor de finale op 9 mei.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag