Sunra en Hanneke Laura in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is de band Sunra te gast en bellen de presentatoren met singer-songwriter Hanneke Laura.

Deze week in de uitzending

Maandag is de Zeeuws/Haagse band Sunra te gast. De band, die een jaar geleden is ontstaan, maakt rockmuziek en laat zich inspireren door bands als The Rolling Stones, Oasis, Radiohead, Spoon en Portishead. Het kwartet is afgelopen zomer de Mailmen studio ingedoken om hun eerste EP 'This Is The Shit' op te nemen. Het resultaat is zaterdag gepresenteerd in het Paard Café en moet heel Nederland kennis laten maken met Sunra.

Ook dit jaar zijn er weer een aantal Haagse artiesten die een kerstnummer hebben geschreven. Niet alleen singer-songwriter Michelle van Min en radioprogramma De Blauwe Ooievaar brengen Den Haag in de kerststemming, ook Hanneke Laura schreef een nummer. De presentatoren bellen met haar over de nog te verschijnen videoclip van 'Lover Of The Light' en haar optreden tijdens de Kerstnachtviering in de Grote Kerk. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag