Fantine Tho en Drone Valley in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is de (Braziliaanse) zangeres Fantine Tho te gast in de studio, daarnaast bellen we met de organisatie van Drone Valley.

Deze week in de uitzending

Deze maandag komt Fantine Tho langs in de studo. Zij is een Braziliaanse die in Den Haag woont en meedeed aan het vierde seizoen van The Voice Of Holland. Maar in Brazillië is zij al een grote bekendheid, ze deed mee met Popstars Brazil (2002) en kwam daardoor in meidengroep Rouge terecht. Ze werkte samen met Ricky Martin en Shakira (!), en probeert nu naam te maken in Nederland. Haar single ‘My World’ komt eind januari uit. Nummer is geproduceerd door Jean Dolabella (voorheen drummer bij Sepultura).

Daarnaast bellen presentatoren Joeri Gordijn en Jaco van der Waal met Tim Aarbodem van Bazart. De Bazart organiseert namelijk donderdag het laatste feestje van het jaar in het HPC: Drone Valley. Drone? Ja, dat klinkt als een overvliegende drone. Of toch niet? We vragen het Tim, hij zal ons meer vertellen over de avond en de acts (met illustere namen als The Monoranger en Red Dwarf).

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag