Seed of Ayawaska en New Waves festival in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is de band Seed of Ayawaska te gast en bellen de presentatoren met Lesley Warendorff over de eerste editie van het New Waves Festival.

Deze week in de uitzending
Maandag is Seed of Ayawaska te gast. De band staat aankomende vrijdag in de voorronde van Talent Event. Bij de gratis toegankelijke voorrondes stemt het publiek mee. Daarnaast is er elke keer een andere driekoppige jury. De stem van het publiek telt mee als vierde jurylid. De winnaars van de voorrondes staan vrijdag 29 januari in de finale van Talent Event in het Paard. Seed of Ayawaska is een powertrio uit Den Haag en maakt psychedelische en experimentele rock.

De presentatoren bellen met het New Waves festival. Het festival wordt vrijdag gehouden op de Pier in Scheveningen. Bezoekers van New Waves worden op onvergetelijke wijze verrast met muziek, feest en ‘food experience’. De CD-release van de band The Black Veins staat centraal tijdens het festival.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag