Alcuna Wilds en Judith Stibbe in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is de band Alcuna Wilds te gast en bellen de presentatoren met Judith Stibbe.

Deze week in de uitzending
Maandag is Alcuna Wilds te gast. De band staat op elf december op State-X New Forms in het Paard van Troje. Alcuna Wilds is een Nederlands/Engelse band en maakt elektronische indi met melodische soundscapes en ambient gitaren. Nadja Freeman is de engelstalige frontvrouw van de band. Tijdens de uitzending zal de band een aantal akoestische liedjes spelen. 

Stork On Air belt maandag met Judith Stibbe van café de Oude Mol. Judith is één van de drijvende krachten achter het benefiet concert in de Oude Molstraat komende week. Een groot aantal Haagse muzikanten werken op 1 december mee aan een benefietavond voor de Haagse bassist Rob Lagendijk (ex-Smutfish, Naked en tig andere bands). Rob werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis. Om zijn herstel te kunnen bekostigen is het 'Rondje voor Robbie opgezet', een benefiet in de Oude Molstraat (Café de Oude Mol en het Proeflokaal). Er worden concerten gegeven door Smutfish, Kees Kingsize, Panashi, City Lights, Dick & Karin en een Neil Young Tribute Band. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag