Julie Scott en Arman Kanun in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Friends of the Family te gast en belt Stork On Air met 's PS1S.

Deze week in de uitzending
Maandag is Julie Scott te gast. De zangeres presenteert op vijf december haar twee solo-album uit in het Paard van Troje. Scott is een bekend gezicht in het Haagse, Julie Scott staat als zangeres bekend om haar theatrale, krachtige stem en wordt regelmatig vergeleken met artiesten als Jeff Buckley en PJ Harvey. Julie was jarenlang frontvrouw van bands als Mizpah en het zeer experimentele can-of-be, zong bij het hysterische jazz ensemble DASH! en maakte met multi-instrumentalist en Roeland Drost muziek voor verschillende theatervoorstelingen. Tijdens de uitzending zal Julie live liedjes spelen van het nieuwe album: Dearydeary. 

Stork On Air belt maandag met 's Arman Kanun. Hij maakt samen met Jon Tarifa deel uit van de Dutch Music Community. DMC is een collectief muzikanten dat staat voor honderd procent live creatie, improvisatie en uitvoering. Niks setlists, niks bladmuziek, en hierdoor is geen optreden is gelijk aan een voorgaande. met Arman en Jon is het Rotterdamse gezelschap toch nog een beetje Haags. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag