Friends of the Family en 's PS1S in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Friends of the Family te gast en belt Stork On Air met 's PS1S.

Deze week in de uitzending
Maandag is Friends of the Family te gast. De band bracht vrijdag haar nieuwe single 'Fire Flies' uit en laat met het nummer horen nog steeds een grote liefde voor folkmuziek te koesteren. Na eerder onder andere op Parkpop, MadNes, het Bevrijdingsfestival en het Reeperbahn festival in Hamburg te hebben gespeeld is het tweede album van het energieke indiefolkcollectief op komst. Friends of the Family geeft bij Stork On Air een voorproefje van het nog te verschijnen materiaal. 

Stork On Air belt maandag met 's PS1S. De Haagse muzikanten Kuraishyn, Marleen en Nazia zijn in 2009 bij elkaar gekomen maar na twee jaar leek het doek voor het drietal te zijn gevallen. Vier jaar later pakt 's PS1S de instrumenten weer op en legt gitarist Marleen alles vast voor de documentaire 'A Chickrock Diary'. De film is dit weekend in première gegaan op het (muziek)filmfestival Sound Unseen in Minneapolis, Verenigde Staten. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag