The 21 Grams en The Deaf in Stork on Air The 21 Grams en The Deaf in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The 21 Grams en The Deaf in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is The 21 Grams te gast en bellen de presentatoren met Janneke Nijhuijs over de buitenlandse avonturen van The Deaf.

Deze week in de uitzending
Maandag is The 21 Grams te gast. De groep, bestaande uit Reggy Lines, Elise Joy Kommer, Jos Tak, Colin Holtzapffel en Edward Valks, maakt een mix van pop, soul, reggae, groove en funk en noemt het Haagse soul. De mix van verschillende genres is terug te horen in de vijf nummers die op de onlangs verschenen 'The Moonshine EP' zijn te vinden. 

Stork On Air belt maandag met Janneke Nijhuijs van The Deaf. De groep toerde afgelopen maand door Europa en gaf onder andere optredens in Spanje, Italië, Duitsland en Zwitserland. Nog nauwelijks bijgekomen van alle avonturen maakt het viertal zich nu klaar voor The Sleaze Express Tour die donderdag van start gaat in Den Bosch. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag