AAPNOOTMIES en The Black Veins in Stork on Air AAPNOOTMIES en The Black Veins in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

AAPNOOTMIES en The Black Veins in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is AAPNOOTMIES te gast en wordt de debuutsingle van The Black Veins, 'Sky Above Me', gepresenteerd.

Deze week in de uitzending
Maandag is AAPNOOTMIES, de band rond zangeres Dinaira Scheffers, te gast. De singer-songwriter, die eerder deel uit maakte van de groep ReBelle, maakt Nederlandstalige indiepop en laat zich inspireren door bands als Jónsi, Sigur Rós, James Blake en Bon Iver. Na twee jaar de tijd te hebben genomen om liedjes te schrijven en op zoek te gaan naar de juiste sound is vrijdag de eerste single verschenen, 'Mevrouw vandaag gaat 't om jou'. 

Maandag schuift ook The Black Veins aan. De groep heeft het afgelopen jaar met Bart Schatteleijn en Erik Schurman in de Sing Sing Studio haar debuutalbum opgenomen en maandag gaat bij Stork On Air de eerste single 'Sky Above Me' in première. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Glenn Walsh.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag