Story Arcs en Dyzack in Stork on Air Story Arcs en Dyzack in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Story Arcs en Dyzack in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Story Arcs te gast en bellen de presentatoren met Erik Hofland alias Dyzack.

Deze week in de uitzending
Maandag is Story Arcs te gast bij Stork On Air. De band bestaat uit gitarist Samir, rapper O.C Hart, producer Surreal en zanger Chimobi, muzikanten die eerder ondere andere deel uit maakten van Kyteman’s Hiphop Orchestra en Abstract Dialect. Den Haag maakte kennis met de viermansformatie toen in het voorjaar de eerste single ‘Break Up’ verscheen. Gewapend met de onlangs verschenen debuutEP is Story Arcs op dit moment veel aan het optreden om de combinatie van funky melodieën, stevige beats en duidelijke verhaallijnen met een steeds groter wordend publiek te delen. 

De presentatoren bellen maandag met Erik Hofland. De singer-songwriter, beter bekend als Dyzack, maakte deze week bekend dat hij stopt met optreden. "Het wordt tijd om volwassen te worden.. of juist meer kinderachtig, kan nog niet kiezen", vertelt hij over het besluit op zijn website. Met verschillende projecten in het verschiet en een hoop enthousiasme om iets nieuws te beginnen kijkt Stork naar de toekomst maar blikken de presentatoren ook terug op verschillende hoogtepunten als het winnen van een Zilveren Harp en optredens op Lowlands, Noorderslag en Crossing Border. De uitzending wordt gepresenteerd door Nick Stein en Thomas van der Want. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag