Left Alive en Group Go! in Stork on Air Left Alive en Group Go! in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Left Alive en Group Go! in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Left Alive te gast en bellen de presentatoren met Aad den Burger van Group Go!

Deze week in de uitzending
Maandag is Left Alive te gast. Den Haag maakte vorig jaar kennis met de groep, toen het viertal een punkcover van 'Calm After The Storm' van The Common Linnets online plaatste. Nu is het tijd voor de volgende stap, de eerste single en bijbehorende videoclip. De band laat maandag een akoestisch voorproefje horen van het nog te verschijnen materiaal en vertelt over de toekomstplannen en de show die ze donderdag in de Paap geven. 

Hoe is het om na bijna vijftig jaar weer met je band te gaan optreden? Aad den Burger, zanger van Group Go!, weet dat zondag want dan staat de Haagse band na 48 jaar weer op het podium van Musicon. De band neemt je mee terug naar de twee jaar waarin Group Go! onder andere was te zien in de (oude) Marathon, Zuiderparkpaviljoen, Club 192 en de Eekhoorn. De uitzending wordt gepresenteerd door Jaco van der Waal en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag