Lukewarm Ocean en Popronde Den Haag in Stork on Air Lukewarm Ocean en Popronde Den Haag in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Lukewarm Ocean en Popronde Den Haag in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Lukewarm Ocean te gast en hangt de organisatie van Popronde Den Haag aan de telefoon.

Deze week in de uitzending
Maandag is Lukewarm Ocean te gast. De deels Haagse band maakt een mix van rock, grunge en bluesrock en laat zich inspireren door Pearl Jam, Led Zeppelin en Queens of The Stone Age. Het drietal, bestaande uit de broers Charlie en Thijs en zanger Mike, presenteert donderdag tijdens de Haagse Pop Maand de nieuwe EP in de Zwarte Ruiter. 

Zaterdag zijn er tijdens de Popronde op verschillende plekken in onze stad meer dan 25 acts te zien waaronder All The King's Daughter, The Brahms en Rogier Pelgrim. Met een aantal nieuwe locaties als het proeflokaal van Kompaan, La Rana en de Bordelaise wordt Popronde Den Haag afgesloten in het Rootz Café met een jamsessie onder leiding van Stef van Es en Guus van der Steen. Lucy Zuiderwijk en Nina Malan zijn verantwoordelijk voor de programmering en hangen maandagavond aan de telefoon. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Jaco van der Waal.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag