Something Like Sunshine en Noblesse in Stork on Air Something Like Sunshine en Noblesse in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Something Like Sunshine en Noblesse in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Something Like Sunshine te gast en de presentatoren met Amos Ben-Tal van Noblesse.

Deze week in de uitzending
Maandag is Something Like Sunshine te gast. Het duo, bestaande uit Teddy Macrander en Ainia Qvist, laat zich inspireren door muzikanten als Dixie Chicks, John Mayer, Lennon and Maisy en Taylor Swift. De mix van country en folk waarbij de meerstemmige vocalen een grote spelen, bracht het duo al naar festivals als MaDnes, de Parade en Hipfest. Vrijdag is het in het HPC Café tijdens 'Girls of Rock' tijd voor een thuiswedstrijd. 

De presentatoren bellen  maandag met Amos Ben-Tal van Noblesse. De band viert vrijdag haar 10-jarig jubileum met een optreden in Korzo. Met drie albums op zak ('Sound The Alarm', 'We Are Not Humanity' en 'Nothing is Anything' en optredens in binnen- en buitenland zoals het Reeperbahn Festival in Hamburg is het tijd om terug om te blikken maar ook te kijken naar de toekomst. De uitzending wordt gepresenteerd door Colin Hoogendijk en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag