Valerie Branoux en Aight Rap Night in Stork on Air Valerie Branoux en Aight Rap Night in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Valerie Branoux en Aight Rap Night in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Valerie Branoux te gast en bellen de presentatoren met Peter Oostinga van Stichting Aight.

Deze week in de uitzending
Vanavond is Valerie Branoux te gast. De singer-songwriter, ook wel bekend als Valerie Scheffer, maakt melancholische popliedjes en laat zich inspireren door artiesten als Jeff Buckley, Agnes Obel en Elliot Smith. De Haagse studeerde in 2013 af aan de Herman Brood Academie en stortte ze daarna op het schrijven van materiaal voor Valerie Branoux. Deze maand lanceerde ze haar eerste single 'Wait And Follow', een voorproefje van de nog te verschijnen debuut-EP.

De presentatoren bellen met Peter Oostinga van Stichting Aight. Met de Aight Rap Night gaat donderdag namelijk de Haagse Pop Maand van start in het HPC Café. De uitzending wordt gepresenteerd door Thomas van der Want en Glenn Walsh.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag