Trio Escobar en Vanderbuyst in Stork on Air Trio Escobar en Vanderbuyst in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Trio Escobar en Vanderbuyst in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Trio Escobar te gast en bellen de presentatoren met Barry van Esbroek van Vanderbuyst.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Trio Escobar te gast. De groep is in 2007 ontstaan uit de band Burma Shave en bestaat uit Remco Prins, Niels Göbel en Thijn Teeuwissen. De muzikanten laten zich onder andere inspireren door Fellini, Tarantino en Stanley Kubric en weten dit te vertalen naar een mix van blues, surf, americana, punk en reggae. Trio Escobar is gevolgd voor 'OFF Den Haag', een boek over de Haagse muziekscene en dertig jaar Haags Pop Centrum. Het boek wordt op 16 oktober tijdens de Haagse Pop Maand gepresenteerd.

Stork On Air belt maandag met Barry van Esbroek, drummer van Vanderbuyst. De Haagse hardrock band kondigde in november aan ermee te gaan stoppen en geeft aankomend weekend twee uitverkochte afscheidsconcerten in Little Devil in Tilburg. De presentatoren Glenn Walsh en Colin Hoogendijk blikken met Barry terug op acht jaar Vanderbuyst waarin de band ruim vierhonderd shows in 21 landen heeft gegeven en vier studioalbums heeft uitbracht.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag