Phoenix Lights en Iconoclast in Stork on Air Phoenix Lights en Iconoclast in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Phoenix Lights en Iconoclast in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Phoenix Lights te gast en bellen de presentatoren met Iconoclast.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Phoenix Lights te gast. Het duo, bestaande uit Sandra Zovko en Laurens Voois, maakt progressieve rock met psychedelische elementen en heeft onlangs de opnames voor de eerste EP afgerond. Om het debuut ook daadwerkelijk te kunnen releasen, is Phoenix Lights een crowdfundingactie gestart.

De presentatoren bellen maandag met Pierre, frontman van Iconoclast. De groep gaf de afgelopen maanden een aantal memorabele optredens waaronder op Parkpop en presenteerde hun debuutalbum tijdens Plein Open Goes Bazart. Daarna bleef het echter angstvallig stil en leek het einde van Iconoclast nabij. De punkband heeft inmiddels een nieuwe bassist gevonden is klaar voor een comeback. De uitzending wordt gepresenteerd door Thomas van der Want en Joeri Gordijn.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag