Paul Istance and the Magic Mumble Jumble en HPC in Stork on Air Paul Istance and the Magic Mumble Jumble en HPC in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Paul Istance and the Magic Mumble Jumble en HPC in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Paul Istance and the Magic Mumble Jumble te gast en bellen de presentatoren met Rob Vondracek van het Haags Pop Centrum.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Paul Istance and the Magic Mumble Jumble te gast. De energieke groep, onder leiding van de uit Duitsland afkomstige maar in Nederland wonende Paul, bestaat uit maar liefst vijftien muzikanten en neemt je mee terug naar de wortels van de muziek. Hoe dat exact klinkt lieten ze al horen op Sniester en Waterpop en ze toerden onlangs door Europa. Afgelopen maand verscheen de tweede single ‘Brightest Colour Blue’, een voorproefje nog het te verschijnen debuutalbum. 

De presentatoren bellen maandag met Rob Vondracek, directeur van het Haags Pop Centrum. Het HPC bestaat maandag precies dertig jaar en is dé organisatie voor popmuzikanten uit regio Den Haag ongeacht stijl, niveau en afkomst. Om het jubileum te vieren rond het dertigjarig bestaan verschijnt in oktober als onderdeel van de feestelijkheden onder andere OFF Den Haag, een fotoboek over de Haagse muziekscene en dertig jaar Haags Pop Centrum. Wat er nog meer staat te gebeuren vragen Nick Stein en Glenn Walsh. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag