Jalane en IndiFest in Stork on Air Jalane en IndiFest in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Jalane en IndiFest in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Jalane te gast en bellen de presentatoren met Beachclub Indigo over IndiFest #5.

Deze week in de uitzending
Vanavond is Jalane te gast. Onder de naam Stamina maakte de in Angola geboren rapper deel uit van de hiphopformaties L4 en R.O.O.O.M en speelde hij op festivals als Parkpop, The Hague Jazz en Bevrijdingsfestival Den Haag. Tegenwoordig is hij onder de naam 'Jalane' alleen on stage te vinden. Na het uitbrengen zijn eerste single 'We can do it', is daar nu de opvolger 'No way out' en werkt hij aan zijn eerste solo LP.

De presentatoren bellen maandag met Dunja Spaans van Beachclub Indigo. Vrijdag vindt daar de vijfde editie van IndiFest plaats, een maandelijks terugkerende avond waarbij dit keer Afrikaanse muziek centraal staat. De Haagse acts Dandana en Radio Noet-Noet staan niet alleen op de programmering maar ook de groovende Belgen van Big Whoop en percussionist Ebou Gaye Mada. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Thomas van der Want.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag