Banner en Hallo Venray in Stork on Air Banner en Hallo Venray in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Banner en Hallo Venray in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Banner te gast en bellen de presentatoren met Henk Koorn van Hallo Venray.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Banner te gast. De singer-songwriter omschrijft zijn muziek als indiefolk met soul en blues invloeden. Den Haag maakte in 2014 met hem kennis toen hij mee deed aan Talent Event en de finale haalde. Daarna leek het even stil maar de muzikant heeft niet stil gezeten; zo speelde hij onder andere op het cultuurfestival Picknick in Leiden en het Food Truck Festival Trek in Amsterdam. Vanaf september studeert Banner aan de Herman Brood Academie maar voordat hij wellicht net zo groot wordt als Taymir, Mister & Mississippi en Rondé is hij eerst te gast bij Stork On Air.

De presentatoren bellen maandag met Henk Koorn, zanger en gitarist van Hallo Venray. 'Vegetables & Fruit', de vijfde plaat van de band maar het eerste album in de definitieve bezetting als trio, wordt opnieuw uitgebracht. De band gaat weer door het land touren waarbij Henk en de bandleden Peter Konings en Henk Jonkers het album integraal gaan spelen. Wat er zo bijzonder is aan 'Vegetables & Fruit' vragen Nick Stein en Jaco van der Waal onder andere aan de frontman.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag