Rachman en OFF Den Haag in Stork on Air Rachman en OFF Den Haag in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Rachman en OFF Den Haag in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Rachman te gast en is er aandacht voor het nog te verschijnen boek 'OFF Den Haag'.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Rachman te gast bij Stork On Air. De singer-songwriter maakt een mix van soul en folk en is geen onbekende in de Haagse Open Mic scene. Zijn persoonlijke nummers met pakkende refreinen zorgden er al voor dat hij mocht optreden tijdens de theatertour van Alain Clark en hij staat, na het winnen van de Oh Oh Intro bandcontest, in september op de mainstage van hét studentenfestival van Den Haag. In de nazomer van 2015 moet de eerste EP van Rachman verschijnen, maar eerst is hij te gast bij Den Haag FM.

De presentatoren bellen maandag met het Haags Pop Centrum over 'OFF Den Haag', een nog te verschijnen boek over de Haagse muziekscene en dertig jaar Haags Pop Centrum. Fotograaf Marcel Kollen heeft de afgelopen maanden acht bands uit de hofstad gevolgd en naast zijn foto's zijn er interviews en achtergrondverhalen in het boek te vinden. De lancering van OFF Den Haag vindt plaats tijdens de Haagse Pop Week, maar het boek is nu al online te bestellen.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag