Green Disease en The Hague Heavy Metal Alliance in Stork on Air Green Disease en The Hague Heavy Metal Alliance in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Green Disease en The Hague Heavy Metal Alliance in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Green Disease te gast en bellen de presentatoren met The Hague Heavy Metal Alliance.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Green Disease te gast. Het drietal maakt rockmuziek met invloeden uit de jaren '90 en presenteerde afgelopen maand de EP 'Ænimal' in de Zwarte Ruiter. Geïnspireerd door acts als Pearl Jam, Soundgarden en Foo Fighters staat Green Disease bekend om de flinke dosis energie die ze zowel op de nieuwe EP als on stage laten horen en zien.

De presentatoren bellen maandag met Coenraedt Bacquer van The Hague Heavy Metal Alliance. De organisatie streeft naar meer metal in en buiten Den Haag en was zaterdag verantwoordelijk voor het nieuwe metalpodium op Schollenpop. Het bleek een succes te zijn, want op sommige momenten leek de nieuwe stage beter bezocht te worden dan het hoofdpodium. Wat gaan de drie metalheads doen om metal te promoten en hoe ziet de toekomst eruit? De presentatoren Nick Stein en Jaco van der Waal zoeken het voor je uit.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag