Fexet en Jam de la Crème in Stork on Air Fexet en Jam de la Crème in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Fexet en Jam de la Crème in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Fexet te gast en bellen de presentatoren met Janneke Nijhuijs van Jam de la Crème.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is niemand minder dan de Haagse punkrock formatie Fexet te gast in de uitzending. De band staat komende zaterdag op Schollenpop maar er is natuurlijk nog veel meer te bespreken. Nadat het viertal tekende bij het befaamde label Kung Fu records deed de band een tour door onder meer Engeland en staat er een tour door Frankrijk en Spanje gepland. 

Alhoewel de uitzending van maandag voor een groot deel in het teken zal staan van Schollenpop zullen de presentatoren ook bellen met Janneke Nijhuijs van Jam de la Crème. Vrijdag 31 juli is het namelijk weer tijd voor het Jam de la Crème festival bij strandpaviljoen Zuid. Wat hebben de sessieleiders deze keer in petto voor de bezoekers? Presentatoren zijn maandagavond Thomas van der Want en Nick Stein. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag