Magnavox Radio en Plein Open (goes Bazart) in Stork on Air Magnavox Radio en Plein Open (goes Bazart) in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Magnavox Radio en Plein Open (goes Bazart) in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Magnavox Radio te gast en bellen de presentatoren met Martijn Verlinden van Antilounge.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Magnavox Radio te gast in de studio van Den Haag FM. De new wave/indie band stond met het nummer 'Horizon' op de derde plek van de Haagse Honderd op Den Haag FM, en onlangs bracht de band een nieuwe single uit: 'Driftwood' (met bijbehorende psychedelische videoclip). Magnavox Radio zal een aantal liedjes spelen en natuurlijk een inspiratiebron meenemen. 

Plein Open is weer terug dit jaar! Dit jaar onder de vleugels van de Bazart (ja die bestaat nog!) en dus met een line up vol met grote en kleine underground acts (Nisse Bodil, Monomyth, Rats on Rafts). Ook heeft het label Antilounge dit jaar haar eigen podium op Plein Open, daarover bellen de presentatoren met Martijn Verlinden (van Antilounge). De presentatoren zijn deze week Laura Nijhuis en Joeri Gordijn.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag