Suburbs en Summertime Festival in Stork on Air Suburbs en Summertime Festival in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Suburbs en Summertime Festival in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Suburbs te gast en bellen de presentatoren met Daan van der Bruggen over het Summertime Festival.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Suburbs te gast in de studio van Den Haag FM. De band is in 1995 opgericht en won niet alleen de Grote Prijs van Nederland, maar stond ook op festivals als Parkpop en Crossing Border. Nadat zanger Johan ter Schegget en gitarist Erik Schurman de band hebben verlaten, zijn de muzikanten Jack de Graaf en Wilco Spaans de groep komen versterken en is Arie Spaans de vocals voor zijn rekening gaan nemen. Suburbs bracht onlangs de videoclip van 'Save the World' uit, een voorproefje van het nog te verschijnen nieuwe album.

Het Summertime Festival gaat vrijdag van start op de Grote Markt en net als voorgaande jaren biedt het festival een mix van wereldmuziek, (semi) akoestische pop, klassiek en jazz. Naast internationale acts er zijn optredens van Haags talent zoals Dandana, Dyzack, The Hellhounds en Hans Vandenburg. De presentatoren bellen over het driedaagse evenement met Daan van der Bruggen. De uitzending wordt gepresenteerd door Thomas van der Want en Glenn Walsh.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag