Bromley en Piñata in Stork on Air Bromley en Piñata in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Bromley en Piñata in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Bromley te gast en bellen de presentatoren met Pintos Jansen van Piñata.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Bromley te gast in de studio van Stork on Air, de band bracht zaterdag 27 juni hun tweede album uit. 'Deux jours une nuit' is een album met vijftien indie liedjes. Bromley staat bekend als een hardwerkende bend met een DIY-attitude, hoe gaat het nu het album uitgekomen is? Wat ligt er nog in het verschiet?

De presentatoren bellen maandag met Pintos Jansen van Piñata. Het vijftal speelde deze maand op de mainstage van Parkpop en ging daar proberen om het wereldrecord 'grootste groep van mensen die een handstand doet' te verbreken. Maar is dat ook gelukt? De presentatoren Nick Stein en Julie Hauber zoeken het voor je uit.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag