L'oeil de Moscou en Organisms in Stork On Air L'oeil de Moscou en Organisms in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

L'oeil de Moscou en Organisms in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is L'oeil de Moscou te gast en bellen de presentatoren met Lennard Kruithof van Organisms.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is L'oeil de Moscou te gast bij Stork On Air. Het belooft een memorabele (memorable?) avond te worden, het franstalige electropop collectief van Bart Lybeert zal tijdens de uitzending een liedje schrijven. Vanaf 21.00 uur zit hij in de ruimte naast de Stork studio te zwoegen. Hij neemt ook nog chansonnière Tess van der Zwet (Tess et les Moutons, Chanson Offensief) mee, aan het einde van de uitzending zal hij zijn spliksplinternieuwe lied ten gehore brenge. Oui. 

De presentatoren bellen maandag met Lennard Kruithof van Organisms. De band brengt aankomende vrijdag het album 'Dag nacht' uit, het is de eerste plaat van de band die in het Nederlands gezongen wordt. De band houdt een releaseparty in de Zwarte Ruiter, tijdens de show zullen er gastmuzikanten van De Dood en Hausmagger langskomen. De presentatoren zijn maandag Joeri Gordijn en Jaco van der Waal. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag