Sascha & The Sharp Five en Rosie in Stork On Air Sascha & The Sharp Five en Rosie in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Sascha & The Sharp Five en Rosie in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Sascha & The Sharp Five te gast en bellen de presentatoren met Arjen Petri, gitarist van Rosie.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Sascha & The Sharp Five te gast bij Stork On Air. De Haagse band maakt een mix van rock, jazz, funk en pop en wordt geinspireerd door acts als Snarky Puppy, New Cool Collective en Curtis Mayfield. Het zestal presenteerde vorig jaar haar eerste EP 'Sharpened' waar een flinke dosis energie, funky grooves en solide samenspel overtuigend naar voren komen. Deze zomer gaat de band onder andere touren in Tsjechië maar eerst zijn ze te gast bij Stork On Air.

De presentatoren bellen maandag met Arjen Petri van Rosie. De groep zou eind van de maand het 35-jarige jubileum van de band vieren door onder andere een optreden te geven op Parkpop, maar moet de show afzeggen omdat drummer Willem Schenkeveld een ernstig ongeluk heeft gehad waarbij hij een schedelfractuur opliep. Ook andere activiteiten worden uitgesteld tot na de zomer. De uitzending wordt gepresenteerd door Joris van der Poel en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag