Eli Jong en programma Plein open Goes Bazart in Stork On Air Eli Jong en programma Plein open Goes Bazart in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Eli Jong en programma Plein open Goes Bazart in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Eli Jong te gast en wordt het programma van Plein Open Goes Bazart bekend gemaakt.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Eli Jong te gast bij Stork On Air. De singer-songwriter speelde onlangs op het Your Stage Festival en ging er vandoor met een Yourstage Music & Dance Award in de categorie 'singer-songwriter'. De 16-jarige muzikant mag samen met de andere winnaars, waaronder Death By Oxygen, het Haags Podium op Parkpop openen, maar is eerst te gast bij Stork On Air.

Na een jaar afwezigheid komt het festival Plein Open terug: zaterdag 25 juli kan je weer op het Spuiplein genieten van talent uit de hofstad maar dan wel in een nieuwe vorm. De focus ligt dit jaar namelijk op de underground en de alternatieve muziek. Tim Aarbodem van Bazart komt maandag de line up van Plein Open Goes Bazart bekend maken. De uitzending wordt gepresenteerd door Nick Stein en Joeri Gordijn.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag