Mutt Dog County en Maison de Fous in Stork On Air Mutt Dog County en Maison de Fous in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Mutt Dog County en Maison de Fous in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Mutt Dog County te gast en bellen de presentatoren met Leon Kopijn van Maison de Fous.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Mutt Dog County te gast in de studio, de mannen maken hillbilly hard rock n' roll. De band bracht het album 'Jetlag Hotel' uit en speelt uitvoerig binnen en buiten de stadsgrenzen. Mutt Dog County is de tweede finalist in de GBOB (Great Battle Of Bands), 12 juni in de kleine zaal van het Paard van Troje. 

De presentatoren Joeri en Jaco bellen met Leon Kopijn van Maison de Fous. Het collectief neemt op 6 juni de Pip over, met MDF presents: Slapfunk en Piraat. Leon zal vertellen wat deze dampende avond precies in zal houden, en wat er nog meer te beleven valt. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag