Son Mieux en Sniester in Stork On Air Son Mieux en Sniester in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Son Mieux en Sniester in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Son Mieux (Camiel Meiresonne) te gast en bellen de presentatoren met Marco Bijsterbosch van Sniester.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Son Mieux te gast. Son Mieux is het soloproject van Camiel Meiresonne, bekend als toetsenist van Soul Sister Dance Revolution en frontman van All Missing Pieces.  "Liedjes geschreven om zeven uur in de ochtend", zo omschrijft Son Mieux zijn muziek. Rauw, eerlijk en persoonlijk. In de uitzending zal de eerste release van Son Mieux te horen zijn en zal de gitarist/zanger een aantal liedjes ten gehore brengen.

De presentatoren bellen met Marco Bijsterbosch, organisator van Sniester. De tweede editie van het festival staat dit jaar weer bol van de goede namen. Bombay, Orgaanklap, Taymir maar ook Woot (voor het eerst sinds drie jaar weer op het podium). Het festival lijkt een perfecte mix van Haags talent en gevestigde namen te hebben gevonden. Hoe is het Marco gelukt om in twee jaar tijd zo'n festival van de grond te krijgen?  De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Laura Nijhuijs.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag