Iconoclast en Metalcon in Stork On Air Iconoclast en Metalcon in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Iconoclast en Metalcon in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Iconoclast te gast en bellen de presentatoren met Dennis Kuiper van Metalcon.

Deze week in de uitzending
Maandag is Iconoclast te gast. De groep, bestaande uit voormalig leden van Den Haag's oudste en wellicht meest legendarische punkband The Mollesters, staat 12 juni samen met de Haagse band Mutt Dog County in de landelijke finale van Global Battle Of The Bands. Eerder was de band onder andere te zien op State-X New Forms en Plein Open. Voordat Iconoclast gaat strijden om de titel van Best New Band in the World, is het viertal eerst te gast bij Stork On Air.

De presentatoren bellen maandag met Dennis Kuiper, organisator van Metalcon. De derde editie van het metalfestival duurt dit jaar maar liefst twee dagen waarbij de bezoekers zaterdag en zondag zestien acts als Sinister, Dew Scented en Variscythe zien optreden. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Thomas van der Want.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag