The Cannonball String Band en Face Meets Concrete in Stork On Air The Cannonball String Band en Face Meets Concrete in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Cannonball String Band en Face Meets Concrete in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is The Cannonball String Band te gast en bellen de presentatoren met Face Meets Concrete.

Deze week in de uitzending
Maandag is The Cannonball String Band te gast bij Stork On Air. De groep, bestaande uit John Burki, Mike Bailey, Jan den Boer en Todd Giles, mengt bluegrass, blues en traditionale Ierse muziek. Gewapend met een mandoline, viool, contrabas, banjo en meerstemmige zang is de band eind van de maand te zien op Sniester. 

De presentatoren bellen maandag met Rick Kuyper van Face Meets Concrete. Het vijftal kondigde onlangs aan ermee te stoppen en geeft donderdag het laatste optreden in het Paard Café. Na eerder gespeeld te hebben op Metalcon, HPC Winterfest en het winnen van de Saturnus Coverbattle schotelt Face Meets Concrete je nog één keer de beste metalklassiekers voor. De uitzending wordt gepresenteerd door Joris van der Poel en Laura Nijhuijs.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag