Luminize en Dandana in Stork On Air Luminize en Dandana in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Luminize en Dandana in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Luminize te gast en bellen de presentatoren met Bas Ackermann van Dandana.

Deze week in de uitzending
Maandag staat Stork On Air grotendeels in het teken van Bevrijdingsfestival Den Haag en is Luminize te gast. Luminize speelt dinsdag op het festival en is een Haagse band met vier leden uit Kroatië die sinds een jaar in onze stad wonen om te werken aan een internationale carrière. Geen verkeerde stap want het viertal tekende onlangs een platendeal bij Universal Music en At Bookings.

De presentatoren bellen met Bas Ackermann van Dandana. Het debuutalbum 'Third World Nightclub' is zaterdag tijdens het Rewire Festival in Korzo gepresenteerd. Eerder was de groep al te zien tijdens State-X New Forms en de Haagse Pop Week. De uitzending wordt gepresenteerd door Thomas van der Want en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag