WOOT en Replayced in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is WOOT te gast en bellen de presentatoren met zangeres Eline van Liere.

Deze week in de uitzending
Ze wonnen de Grote Prijs van Nederland, speelden op SXSW in Austin, Reeperbahn in Hamburg, Crossing Border en Eurosonic maar daarna bleeft het lange tijd stil rondom de Haagse band WOOT. Nu zijn de heren terug met de single 'Don't You', hebben ze getekend bij Grandmono, het label van Caro Emerald en zijn ze te gast bij Stork On Air.

De presentatoren bellen maandag met Eline van Liere, zangeres van de band Replayced. De groep won eerder al de publieksprijs bij Talent Event, stond op Parkpop, Kaderock en Schollenpop en presenteert vrijdag de EP 'Presumption' in de Zwarte Ruiter. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Thomas van der Want.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag