Crystal Water en Querist in Stork On Air Crystal Water en Querist in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Crystal Water en Querist in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Crystal Water, de 3voor12 Den Haag Selecteert van april, te gast en bellen de presentatoren met Querist.

Deze week in de uitzending
Vanavond is Crystal Water, de 3voor12 Den Haag Selecteert act van april, te gast. Nadat de groep eerder als trio op het podium te zien was, werd begin dit jaar bekend dat de muzikanten Bart Schatteleijn en Pieter van der Velden Crystal Water komen versterken. Het resultaat is te horen op 'The Warehouse EP, die begin april werd gepresenteerd in de Zwarte Ruiter.

De presentatoren bellen daarnaast met Rob Nakken, ook wel bekend als Querist. De muzikant was eerder te horen in de Haagse band The Light Parade en When Logic Fails maar focust zich nu, na lange tijd over de wereld te hebben gereisd, weer op zijn project Querist. Onlangs verscheen de nieuwe single 'My Faded Memories'. De uitzending wordt gepresenteerd door Jaco van der Waal en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag